Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

STRETCHING GLOBAL ACTIU, COS I CONSCIÈNCIA I TREBALL GLOBAL

17-juny-2020 de 7:15 pm a 8:15 pm

  • DIMECRES de 19:15 a 20:15

La Reeducació Postural Global aplicada a les classes grupals. Un espai per treballar el cos globalment, estirant-lo, flexibilitzant-lo, prenent consciència i millorant els mals hàbits posturals i tenint cura de l’esquena, de les articulacions, de la respiració, de la faixa abdominopelviana.

Treballarem amb Stretching Global Actiu (SGA-RPG), Mètode Cos i consciència, Treball amb Tronc propioceptiu (Mètode 5P LogSurf ), gimnàstica energètica, tonificació abdominopelviana de forma hipopressiva i propioceptiva, … i utilitzant totes aquelles eines que al llarg de la meva experiència com a fisioterapeuta en tècniques Globals ens ajudin a sentir, reorganitzar i integrar la consciència del cos a la nostra vida diària.

Amb aquestes classes us ofereixo una manera respectuosa de mantenir-se en forma sense dolor, reduir les tensions de la vida diària, gaudir d’una estona agradable sentint el cos, i millorar el vostre equilibri postural global aprenent a autoregular-vos amb exercicis simples i eficaços.

Oberta a tothom. Més info sobre RPG i SGA: www.rpg.org.es

Visualitzar programa Inscripció a les classes

Marta Jiménez Xiberta

Fisioterapeuta i mare, amb més de 25 anys d’experiència professional i docent, especialitzada Fisioteràpia Obstètrica, Uroginecològica, Colo-
proctològica i Naixement Fisiològic. Neuromiostàtica Visceral i Mètode de Reeducació Abdominal APOR de la Dra. Bernadette de Gasquet, Gim-
nàstica Abdominal Hipopressiva de M. Caufriez, i Perineu i Moviment amb Blandine Calais-Germaine. Responsable de Fisioteràpia de la Unitat de Sòl Pelvià de l’Hospital de Santa Caterina (Salt) des de la seva creació el 2003.

Vaig començar fa anys amb la Reeducació Postural global (RPG), Stret- ching Global Actiu (SGA), i Cos i Consciència de Georges Corchinoux, i amb els anys la meva tasca terapèutica s’ha anat encaminant cap al món del sòl pelvià, i la Biodinàmica Craneosacral, especialitzant-me en Teràpia Pre i Perinatal i en el treball amb nadons i famílies, maternitat i criança, així com en desenvolupament psicomotriu des del treball de Reflexes Primaris i Teràpia de Moviment Rítmics i MNRI. Formada en diverses tècni ques globals i teràpies complementàries (Reflexoteràpia, Flors de Bach, Shiatsu,..) entre d’altres formacions sempre des de la visió global i integradora de la persona i la salut.

Mostra els detalls

Data:
17-juny-2020
Hora:
7:15 pm a 8:15 pm
Categoria d'Esdeveniment: