PACKS I REGALS DE SALUT PELVIPERINEAL 

Regalar-te salut es estimar-te i regalar-la als altres és dir-los que ens preocupem per ells i que sabem el que necessiten.

Et fem propostes de packs i regals relacionats amb la teva salut pelviperineal i la dels que et rodegen: embarassades, bebès, famílies, adolescents i adults. Estem segurs que els sorprendràs i, a més, els ajudaràs a conèixer el seu sòl pelvià, aprendre com cuidar-lo i millorar el seu benestar.

Clinica Marta Jiménez Reeducació pelviperineal

I això perquè no m’ho explicaven abans? 

Tantes vegades he sentit aquesta pregunta a la consulta… Moltes dones amb males experiències en els parts, amb poca orientació sobre què estaven passant, amb vivències difícils en les quals havien de decidir quan se sentien més vulnerables, amb insuficient informació de què podria comportar alguna intervenció…o simplement amb necessitat de descobrir com és, com funciona i com tenir cura del seu sòl pelvià per poder prevenir disfuncions i evitar tanta desconnexió amb elles mateixes!⁠ ⁠

Regala o regala’t una sessió d’autoconeixment, cicle menstrual i zona pelviperineal i descobreix aquesta part del cos que també forma part de tu. Gaudeix de connectar amb la teva essència femenina des de l’inici (almenys des del cicle menstrual!) entenent que aquest coneixement intern el transmetrem, les unes a les altres, des del nostre úter, d’on creixen i es nodreixen totes les filles i fills que seguiran el nostre camí.⁠

Preu: 60€

Sovint allò que ens fa dones és un espai completament desconegut per a nosaltres, que només toquem, mirem o patim quan ens posem un tampó, quan tenim la regla o si alguna cosa ens molesta. Desconeixem què s’amaga sota els llavis vulvars, o com és i on és realment el clítoris, la uretra, la vagina, les glàndules d’Eskène, o com és el nostre cicle menstrual i com funciona cíclicament la nostra salut hormonal.

Et convido a conèixer el teu sòl pelvià més enllà de l’anatomia, entendre com funciona i així estimar-lo, estimar-te i gaudir-ne!

No dubtis en regalar-li aquesta sessió si tens filles adolescents i vols que coneguin plenament la seva anatomia, el seu cicle menstrual, recursos sans per la regla (copa menstrual, esponges menstruals, cicle llunar i registre dels cicles, etc.), tinguin una sexualitat sana,  i la vols acompanyar a resoldre els dubtes que pugui tenir des d’un lloc saludable, professional,  respectuós i conscient.

Preu: 60€

Reuneix un grup de 4 amigues i compartirem una tarda que us sorprendrà❣️Parlarem de sòl pèlvià, sexualitat, tabús i coses prohibides. Aprendrem sobre el nostre cos i trencarem mites i barreres. I a més passarem una bona estona entre rialles i confidències . ⁠

Sovint allò que ens fa dones és un espai completament desconegut per a nosaltres, que només toquem, mirem o patim quan ens posem un tampó, quan tenim la regla o si alguna cosa ens molesta. Desconeixem què s’amaga sota els llavis vulvars, o com és i on és realment el clítoris, la uretra, la vagina, les glàndules d’Eskène, o com és el nostre cicle menstrual i com funciona cíclicament la nostra salut hormonal.⁠

En aquesta sessió us parlaré del sòl pelvià, el coneixereu més enllà de l’anatomia, entendreu com funciona i resoldré els vostres dubtes i aquelles preguntes que mai us heu atrevit a preguntar. Així el podreu estimar, estimar-vos i gaudir-ne!

Preu: 60€

classe de tronc propioceptiu clinica marta jimenez

Coneixes el Tronc propioceptiu i no saps com treballar-hi?

No tens temps de venir a classes regulars i vols practicar correctament a casa?

Vine a fer una classe sola o amb les teves amigues i aprèn a utilitzar-lo per millorar la teva postura, potenciar el sòl pelvià, tonificar la faixa abdominal de manera hipopressiva, senzilla, lúdica i molt eficaç.

I si vols pots comprar-nos i endur-te el TRONC a casa després de la classe!

Preu en promoció: 50€

 

nina migjorn amb nadó i part vaginal

La nina Migjorn

La nina que pareix, alleta, abraça i estima. 

És una nina per jugar, i jugant, reconèixer la feminitat humana, el seu cos, el miracle de la vida i normalitzar el part i el naixement, com un fet vital i natural de l’experiència humana.

El  botó de les mans li permet abraçar al seu nadó. Els pits porten velcros que simulen els mugrons, que s’enganxen a la boca del/la bebè per tal que pugui donar-li el pit. A més, el/la bebè neix unit/da a la placenta a través del cordó umbilical, que s’haurà de tallar en el moment que es vulgui descordant el seu botó.

Està feta amb materials naturals i confeccionada a mà amb materials tous i no metàl·lics perquè tot l’acabat sigui amable i sigui especialment agradable i bona per jugar.

Preu: 35 € + IVA

vulva i genitals de tela migjorn

Perineu femení i genitals masculins

Representacions en volum, amb materials amables i de colors suggeridors dels genitals femenins i masculins per facilitar i acostar la comprensió del nostre propi funcionament.

El Perineu femení, amb descripció de les dues parts suerficial i profunda, inclou clítoris extern i intern.

Els genitals masculins fets amb certa ironia, intentant representar els elements i la seva funció.

Al davant: penis en repòs, amb gland i prepuci. Testicles mòbils dins de l’escrot.
Al darrere: pròstata, vesícula seminal, conductes seminals i inici de bufeta de l’orina. Accessori per representar l’ejaculació.

Preu genitals masculins:  35 € + IVA

Preu perineu femení: 62 € + IVA

vulva i genitals de tela mitjorn

Vulva Flor que batega 

Representació de la vulva que podràs fer servir com a eina per facilitar el seu coneixement, normalització i exploració. Visualitza com són i com funcionen els òrgans de la reproducció i del plaer femenins amb tots els elements principals:

Per davant: llavis majors i menors, gland i caputxó del clítoris, la uretra, les glàndules de l’ejaculació i les glàndules lubricants, l’entrada de la vagina i l’himen.
Per darrere: la vagina elàstica, els cossos esponjosos i els pilars del clítoris.
És un recurs idoni per compartir amb petits, per impartir tallers, per autoconèixer-te o per honrar la bellesa del teu cos.

Dissenyades i confeccionades de forma artesanal.

Preu:  35 € + IVA

vulva i genitals de tela mitjorn

Pit – glàndules mamàries 

És una representació en volum per explicar els elements específics de les mames i fer més entenedor i assequible el seu funcionament. Serveix per donar suport als tallers d’alletament, per la millor comprensió de possibles malalties, i en general per complaure’ns, coneixent la nostra anatomia.

Interior del pit: glàndules mamàries, teixit connectiu fibrós i teixit adipós (grassa) 

La part interior se separa del cos del pit, al qual es corda pel mugró, com si fos un botó i un trau. Un cop desmuntada permet mostrar la preciosa forma de flor que formen les glàndules mamàries i els teixits.

Preu:  36,5 € + IVA

Els canvis que es produeixen en el cos d’una embarassada durant tot el procés de gestació modifiquen la seva postura i el conjunt de músculs que conformen el seu sòl pelvià i faixa abdominal. ⁠ ⁠Un sòl pelvià debilitat pot provocar incontinència urinària, prolapses (descens de la bufeta, úter, recte), dolor pelvià a les relacions sexuals i/o incontinència anal. Alguns d’aquests problemes es poden prevenir realitzant exercicis de sòl pelvià, tonificant la faixa abdominal o prenent consciència i corregint la postura. ⁠ ⁠

Si estàs pensant què regalar aquest nadal a una embarassada, et proposem una sessió formativa i pràctica que l’ajudarà a tenir un embaràs i un part més fàcil i també a conèixer l’anatomia de la seva pelvis⁠  els canvis fisiològics que es produiran en el seu sol pelvià durant l’embaràs i el part,⁠  eines i exercicis que li serviran per a prevenir aquest tipus de disfuncions.⁠

Preu: 60

Vols fer un regal a una amiga que acaba de parir? Regala-li una sessió personal, de valoració global post part: postura, pelvis, abdominals, sòl pelvià, i tot allò que la pugui preocupar en el postpart immediat, oferint-li l’assessorament continuat en aquesta etapa on poden sorgir molts reptes i dubtes.

Tractarem precoçment qualsevol dolor o cicatriu que hagi pogut sorgir, valorarem la faixa abdominal i intervindrem per evitar la diàstasi (separació dels rectes abdominals), reequilibrarem la columna, la pelvis i el sacre per reequilibrar globalment la postura i afavorir el redreçament postural evitant dolors i fatiga, oferirem les primeres pautes pel sòl pelvià i la seva recuperació, cuidarem la seva nutrició i  fortalesa física, …sense oblidar recolzar-la en les seves emocions, el vincle, la retrobada amb la parella, l’alletament i els dubtes en la criança…i tot allò que pugui ajudar-la a GAUDIR d’aquest moment únic.

 Preu: 60€

L’ arribada dels nostres fills és un moment màgic i intens per a tots. Moltes experiències i emocions se sobreposen i necessiten calma i suport per poder-se integrar. El bebè viu el seu viatge, que pot ser ben diferent del què nosaltres puguem imaginar.  Inducció del part, cesària, anestèsia, intervencions mecàniques (fòrceps, ventosa, trencament de la bossa…), urgència, voltes de cordó, incubadora, separació. Són processos difícils de viure per a tota la família, però especialment pel nadó que té encara molt poca capacitat d’integració.

Aquesta sessió us dóna l’oportunitat de reparar i integrar tot allò que va succeir al naixement, una oportunitat perquè el bebè pugui desplegar tot el seu impuls i reparar allò que potser no va poder completar.  Una oportunitat als pares d’acompanyar-lo amb presència, sense urgència i oferint allò que potser us va mancar, potser va ser massa ràpid, potser no us esperàveu, o potser no va poder-se integrar …

Preu: 65€

No tens temps d’acudir a les classes regulars de gimnàstica abdominal, però saps que hauries de tonificar-te? ⁠Vols prevenir problemes de sòl pelvià i no saps quina és l’activitat física que et pot ser més eficaç i no et perjudiqui? ⁠Vols saber com utilitzar bé la faixa abdominal en les teves activitats diàries i esportives per no provocar trastorns com la incontinència urinària i els prolapses?

T’oferim una sessió individual d’entrenament personalitzat per aprendre a tonificar la faixa abdominopelviana de manera propioceptiva, senzilla i integrant-la a la vida diària, amb eines clares i eficaces pels teus abdominals i el teu sòl pelvià. Una sessió pràctica de la que sortiràs amb una rutina diària que t’ajudarà a treballar sense perjudicar-lo.

⁠Preu: 60€

 

Juli Garreta 1, 1er C, GIRONA

w

T 615 174 542

}

De dilluns a divendres a HORES CONVINGUDES