Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

GIMNÀSTICA ABDOMINOPELVIANA: ABDOMINALS, SÒL PELVIÀ I POSTURA

01-octubre-2019 de 7:30 pm a 8:30 pm

  • DIMARTS 19:30 a 20:30 h
  • DIMECRES 9:15 a 10:15 h

Un treball complet d’integració postural, propiocepció i activació de la faixa abdominopelviana, des d’un ampli enfoc del què significa l’equilibri postural, el treball abdominal i la integració del sòl pelvià en la vida diària, reunint el treball de consciència corporal i reeducació postural, el treball de la faixa abdominopelviana i tècniques hipopressives, el treball pelvià i perineal, juntament amb l’aprenentatge dels hàbits i els coneixements que ens ajudin a adquirir i integrar bons hàbits posturals i recursos per mantenir-los saludables.

Classe adreçada a Dones, Homes, Embarassades i Post-Part (els nadons són benvinguts!)

Visualitzar programa
Inscripció a les classes

 

Marta Jiménez Xiberta

Fisioterapeuta i mare, amb més de 25 anys d’experiència professional i docent, especialitzada Fisioteràpia Obstètrica, Uroginecològica, Colo-
proctològica i Naixement Fisiològic. Neuromiostàtica Visceral i Mètode de Reeducació Abdominal APOR de la Dra. Bernadette de Gasquet, Gim-
nàstica Abdominal Hipopressiva de M. Caufriez, i Perineu i Moviment amb Blandine Calais-Germaine. Responsable de Fisioteràpia de la Unitat de Sòl Pelvià de l’Hospital de Santa Caterina (Salt) des de la seva creació el 2003.

Vaig començar fa anys amb la Reeducació Postural global (RPG), Stret- ching Global Actiu (SGA), i Cos i Consciència de Georges Corchinoux, i amb els anys la meva tasca terapèutica s’ha anat encaminant cap al món del sòl pelvià, i la Biodinàmica Craneosacral, especialitzant-me en Teràpia Pre i Perinatal i en el treball amb nadons i famílies, maternitat i criança, així com en desenvolupament psicomotriu des del treball de Reflexes Primaris i Teràpia de Moviment Rítmics i MNRI. Formada en diverses tècni ques globals i teràpies complementàries (Reflexoteràpia, Flors de Bach, Shiatsu,..) entre d’altres formacions sempre des de la visió global i integradora de la persona i la salut.

Mostra els detalls

Data:
01-octubre-2019
Hora:
7:30 pm a 8:30 pm
Categoria d'Esdeveniment: