Podríem dir, amb una aclucada d’ull, que sóc una gironina “de tota la vida”. Coneguda per ser de família nombrosa (cinc germans més), pel meu característic aspecte arrissat i pèl-roig, i segurament per alguna publicitat de fa anys (que encara algú recorda…) per a petits comerciants locals… Gironina atípica i, al mateix temps, arrelada i agraïda a aquesta bonica ciutat en la qual he crescut.

Vaig acabar la meva carrera com a fisioterapeuta el 1992, a Barcelona, en la que tot just era la 5a promoció de la recent diplomatura. Des del primer dia vaig estar molt satisfeta de la meva elecció, sempre havia imaginat la meva professió dins del camp de la salut. Una carrera pràctica, intensa, manual, i oberta a un amplíssim ventall de camps d’aplicació. Al llarg de tots aquests anys he gaudit d’anar-la descobrint i aprofundint, fins que, la meva vida personal i professional, m’ha anat portant on sóc ara: especialitzada en sòl pelvià.

Em dedico a l’acompanyament professional de les dones en totes les seves etapes vitals; de les embarassades i dels seus nadons; de la nova família; i de la salut urològica i pelviana masculina. I també sóc especialitzada en coloproctologia i en l’atenció en aquest camp en pediatria.

Em sento feliç de tenir el privilegi d’haver trobat un àmbit que em permet créixer en la meva feina, i gaudir d’aprendre, cada dia, de la pràctica clínica amb les persones que tracto.

Disposada sempre a aprendre més, a aplicar des del primer dia els nous coneixements adquirits, en constant formació, oberta sempre als canvis, a la innovació i a renovar-me.

M’omple tractar amb les persones i donar-los suport en els seus processos de salut i de vida.

Clínica Marta Jiménez i Baobab, treball en equip!

Compartim espai, constituint un centre pluridisciplinar i cooperatiu. Col·laborem de manera natural, ja que els camps d’atenció i salut que cobrim es fusionen, des del món del sòl pelvià femení de la Clínica de Reeducació Pelviperineal a tot l’espai terapèutic de Baobab per a l’atenció a la Dona i les famílies (Embaràs, Pre-part, Post-part, Nadons i Criança, suport a l’alletament…) i des de la nostra formació en Teràpia Pre i Perinatal (Castellino Training © USA) i Desenvolupament Infantil (Teràpia de Moviments Rítmics (TMR ©), Integració eurosensoriomotriu de Reflexes Primaris (MNRI ©), Trastorns d’Aprenentatge (TDA, TDAH, dislèxia, …etc.) oferim suport, eines i recursos a nadons, nens, adults i famílies, en tot el viatge de la concepció, naixement i els Vincles Saludables. Baobab és també Medicina Xinesa i Nutrició especialitzada en Ginecologia (Fertilitat, Cicle Menstrual, Embaràs, Maternitat, Menopausa…) (Jordi Bonastre) i Biodinàmica Craneosacral, Fisioteràpia Global (David Villas) i comptem amb la col·laboració de la Dra. Genoveva Montserrat, especialista en Microinmunoteràpia i Microbiota Intestinal, i Homeopatia Unicista, que ofereix atenció a Nadons, Nens i Adults.

Fisioterapeuta Col·legiada núm. 924, amb més de 27 anys d’experiència professional i docent. Responsable de Fisioteràpia de la Unitat de Sòl Pelvià del Parc Hospitalari Martí Julià (Sta. Caterina), des de la seva creació l’any 2003. Especialitzada en Reeducació en Ginecologia, Urologia, Reeducació Anorectal i Coloproctològica, Fisioteràpia Obstètrica i Naixement…

Saber-ne més

Especialista en Medicina Xinesa, amb especialització en Ginecologia i Salut de la Dona, Fitoteràpia Xinesa i Nutrició per la salut de la Dona: Nutrigenòmica – Fisiogenòmica Nutrició Complementària en en Ginecologia i Obstetrícia de Itziar González de Arribas. Medicina Xinesa i Nutrició aplicada a totes les etapes vitals de la…

Saber-ne més
Esther Cortés Clínica Sol pelvià Marta Jiménez

Fisioterapeuta Col·legiada núm. 6437. Els primers 12 anys de la meva vida laboral els realitzo dins de l’àmbit de la fisioteràpia geriàtrica, a sociosanitaris, residències geriàtriques i rehabilitació domiciliària. Un període enriquidor tant professional com personal. Finalitzada aquesta etapa m’endinso en un procés personal d’empoderament i contínua formació, que em…

Saber-ne més

Doctora en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. Professora de la Facultat de Farmàcia (UB) en l’àmbit de la sanitat, i de la Facultat de Ciències (UdG) en l’àmbit de la microbiologia. Màster en Medicina Homeopàtica per la Universitat de Barcelona-IL3. Màster en Nutrició i Alimentació humana per la Universitat…

Saber-ne més

Llicenciat en Medicina l’any 2009 i especialitzat en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu el 2015. Professor associat al departament de Ciències Mèdiques de la Facultat de Medicina de l’UdG, principalment en l’àmbit de l’anatomia. Especial interès i dedicació en coloproctologia, incontinència i sòl pelvià.

Saber-ne més