Podríem dir, amb una aclucada d’ull, que sóc una gironina “de tota la vida”. Coneguda per ser de família nombrosa (cinc germans més), pel meu característic aspecte arrissat i pèl-roig, i segurament per alguna publicitat de fa anys (que encara algú recorda…) per a petits comerciants locals… Gironina atípica i, al mateix temps, arrelada i agraïda a aquesta bonica ciutat en la qual he crescut.

Vaig acabar la meva carrera com a fisioterapeuta el 1992, a Barcelona, en la que tot just era la 5a promoció de la recent diplomatura. Des del primer dia vaig estar molt satisfeta de la meva elecció, sempre havia imaginat la meva professió dins del camp de la salut. Una carrera pràctica, intensa, manual, i oberta a un amplíssim ventall de camps d’aplicació. Al llarg de tots aquests anys he gaudit d’anar-la descobrint i aprofundint, fins que, la meva vida personal i professional, m’ha anat portant on sóc ara: especialitzada en sòl pelvià.

Em dedico a l’acompanyament professional de les dones en totes les seves etapes vitals; de les embarassades i dels seus nadons; de la nova família; i de la salut urològica i pelviana masculina. I també sóc especialitzada en coloproctologia i en l’atenció en aquest camp en pediatria.

Em sento feliç de tenir el privilegi d’haver trobat un àmbit que em permet créixer en la meva feina, i gaudir d’aprendre, cada dia, de la pràctica clínica amb les persones que tracto.

Disposada sempre a aprendre més, a aplicar des del primer dia els nous coneixements adquirits, en constant formació, oberta sempre als canvis, a la innovació i a renovar-me.

M’omple tractar amb les persones i donar-los suport en els seus processos de salut i de vida.

Clínica Marta Jiménez i Baobab, treball en equip! 

Compartim espai, constituint un centre pluridisciplinar i cooperatiu. Col·laborem de manera natural, ja que els camps d’atenció i salut que cobrim es fusionen, des del món del sòl pelvià femení de la Clínica de Reeducació Pelviperineal a tot l’espai terapèutic de Baobab per a l’atenció a la Dona i les famílies (Embaràs, Pre-part, Post-part, Nadons i Criança, suport a l’alletament…) i des de la nostra formació en Teràpia Pre i Perinatal (Castellino Training © USA) i Desenvolupament Infantil (Teràpia de Moviments Rítmics (TMR ©), Integració eurosensoriomotriu de Reflexes Primaris (MNRI ©), Trastorns d’Aprenentatge (TDA, TDAH, dislèxia, …etc.) oferim suport, eines i recursos a nadons, nens, adults i famílies, en tot el viatge de la concepció, naixement i els Vincles Saludables. Baobab és també Medicina Xinesa i Nutrició especialitzada en Ginecologia (Fertilitat, Cicle Menstrual, Embaràs, Maternitat, Menopausa…) (Jordi Bonastre) i Biodinàmica Craneosacral, Fisioteràpia Global (David Villas)  i comptem amb la col·laboració de la Dra. Genoveva Montserrat, especialista en Microinmunoteràpia i Microbiota Intestinal, i Homeopatia Unicista, que ofereix atenció a Nadons, Nens i Adults.

Marta Jiménez

Fisioterapeuta Col·legiada núm. 924, amb més de 27 anys d’experiència professional i docent. Responsable de Fisioteràpia de la Unitat de Sòl Pelvià del Parc Hospitalari Martí Julià (Sta. Caterina), des de la seva creació l’any 2003. Especialitzada en Reeducació en Ginecologia, Urologia, Reeducació Anorectal i Coloproctològica, Fisioteràpia Obstètrica i Naixement fisiològic, Fisiosexologia i Uropediatria.

Llegir més

Especialitzada en Reeducació Postural Global (R.P.G.) per la Université de Thérapie Manuelle de St. Mont (França). Especialitzada en Neuromiostàtica Visceral (UAB), Gimnàstica Abdominal Hipopressiva (Marcel Caufriez), Mètode B. de Gasquet de Reeducació Abdomino Perineal (APOR), Formació Blandine-Calais de Perineu i Anatomia pel Moviment, entre altres formacions globals i afins al camp del sòl pelvià femení i masculí. Certificat de Formació en Sistema Heartmath de Coherència Cardíaca i Psicofisiològica per l’IECP – Heartmath Institute.

Especialitzada en Biodinàmica Craneosacral (AETBC) i en Teràpia Pre i Perinatal pel Castellino Training (USA). Especialitzada en Teràpia de Moviments Rítmics i Integració Neurosensoriomotriu (Integració Reflexes Primaris: MNRI® Masgutova, BMRT® Bloomberg). Especialitzada en Psicologia Formativa Integració Somato Energètica de S. Keleman.

Formada en diverses tècniques globals i teràpies complementàries (Sofrologia aplicada a la preparació al part, Reflexoteràpia Podal, Flors de Bach, Shiatsu,..) entre d’altres formacions sempre des de la visió global i integradora de la persona i de la salut.

Juntament amb Jordi Bonastre dirigim el Centre Baobab (www.elbaobab.cat), on treballem junts en els camps de la Teràpia Pre i Perinatal, Desenvolupament Psicomotriu, Trastorns d’Aprenentatge i Vincles saludables.

Jordi Bonastre

Psicòleg i especialista en Medicina Xinesa, amb especialització en Ginecologia i Salut de la Dona, Fitoteràpia Xinesa i Nutrició per la salut de la Dona: Nutrigenòmica – Fisiogenòmica Nutrició Complementària en en Ginecologia i Obstetrícia de Itziar González de Arribas. Medicina Xinesa i Nutrició aplicada a totes les etapes vitals de la dona: Fertilitat i Embaràs, Part , Suport a l’Alletament i recuperació al Post-part, disfuncions del Cicle Menstrual i disfuncions Hormonals, trastorns i adaptació al Climateri i la Menopausa, disfuncions Ginecològiques. Format en Shiatsu, Txi Qong, Tai- Chi i Tècniques de Meditació Tao.

Llegir més

Especialitzat en Biodinàmica Craneosacral (AETBC). Especialitzat en Teràpia Pre i Perinatal pel Castellino Training (USA). Especialitzat en Teràpia de Moviments Rítmics i Integració Neurosensoriomotriu (Integració Reflexes Primaris: MNRI® Masgutova, BMRT® Bloomberg). Especialitzat en Psicologia Formativa Integració Somato Energètica de S. Keleman.

Actualment finalitzant els estudis Universitaris de Psicologia a la UOC.

Juntament amb Marta Jiménez tots dos dirigim el Centre Baobab (www.elbaobab.cat), i treballem junts en els camps de la Teràpia Pre i Perinatal, Desenvolupament Psicomotriu, Trastorns d’Aprenentatge i Vincles saludables.

MARTA-JIMENEZ-clinica-david-villas

David Villas

Fisioterapeuta de l’equip de Baobab.

Mezierista (Especialista en el Mètode Mezières).

Expert en teràpies globals i reeducació postural propioceptiva.

Especialista en “Tècniques d’Activació Muscular- MAT”.

Terapeuta en Biodinàmica Craneosacral.

Director i professor “Formació POSTURAL GYM*. Intel·ligència corporal en moviment”.

Ex-professor  “Formació Mètode Mézières”. Integració Somato-Energètica.

Clinica Marta Jiménez Reeducació pelviperineal

Dra. Geno Montserrat

Doctora en Farmàcia per la Universitat de Barcelona.

Professora de la Facultat de Farmàcia (UB) en l’àmbit de la sanitat, i de la Facultat de Ciències (UdG) en l’àmbit de la microbiologia.

Màster en Medicina Homeopàtica per la Universitat de Barcelona-IL3.

Màster en Nutrició i Alimentació humana per la Universitat de Barcelona-IL3. 

Vegeu article del blog

Dr. Guillem Picart

Llicenciat en Medicina l’any 2009 i especialitzat en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu el 2015.

Professor associat al departament de Ciències Mèdiques de la Facultat de Medicina de l’UdG, principalment en l’àmbit de l’anatomia.

Especial interès i dedicació en coloproctologia, incontinència i sòl pelvià.

Llegir més

Col·laborador en diversos cursos d’anatomia quirúrgica i aplicada al sòl pèlvià mentre estudiava. 

Durant la residència ja tenia clara la meva dedicació a la proctologia i la incontinència, per la qual cosa vaig realitzar algun curs monogràfic especialment de proves d’imatge, on realitzava ecografies endoanals principalment en pacients amb fístules anals i incontinència.

Amb l’arribada a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa (HOCG) em vaig integrar a la Unitat de Coloproctologia on teníem especial dedicació per la incontinència i on vaig començar a realitzar Manometries d’Alta Resolució anorectals; tant per incontinència, com per restrenyiment / defecació obstructiva, dolor pèlvic anal crònic, … A dia d’avui n’he realitzat més de 200. El fet d’indicar, realitzar, interpretar i fer seguiment en aquests casos dona l’oportunitat de fer un tractament més dirigit i consistent amb la pacient.

Aquesta aproximació per parts i desde diversos nivells a les patologies i trastorns del sòl pèlvic m’han permès enfocar des de diverses bandes la coloproctologia.

A la Clínica Marta Jiménez tinc l’oportunitat de poder enfocar de forma molt integral gran part dels problemes coloproctològics que es poden beneficiar de tractaments inicialment no quirúrgics.

Des de molt jove arrossegava petits problemes de salut, sobretot de restrenyiment. Amb els anys i després de 2 embarassos, la cosa es va complicar molt més. M’ha costat molt trobar algú disposat a ajudar-me. Ara puc dir que gràcies a la Marta, he guanyat qualitat de vida. M’ha ensenyat que amb esforç i ganes les coses poden canviar. Una gran professional amb molta experiència, que m’ha ajudat amb tot el treball de rehabilitació de sol pelvià i amb molts consells i bones pautes diàries. Els cursos que vaig realitzar al Centre Baobab de sol pelvià m’han servit per coneixem millor i adquirir uns bons hàbits saludables amb el sol pelvià, beneficien a un mateix i a tots els que ens envolten. Moltíssimes gràcies per tot.

ANNA, comptable

Operat d’un tumor al recte i aconsellat per un amic que havia passat per lo mateix, vaig decidir doncs de posar-me en contacte amb la Marta, i no em vaig equivocar.

La Marta t’entén i t’atén, en tot moment sap el que ha de fer amb tu i t’aconsella sobre el que realment et pot anar bé. No tinc paraules per agrair lo bé que m’ha anat i lo content que n’estic.
Una forta abraçada.

LLUÍS, administratiu

Després d’un embaràs i un part complicats, em vaig trobar amb problemes importants de sòl pèlvic, amb incontinències, luxació de coxis, hipotonia de la musculatura del terra pelvià. Gràcies a la Marta he pogut recuperar-me gairebé del tot en poc temps, amb les diverses tècniques que utilitza ha estat relativament senzill. Només puc tenir paraules d’agraïment cap a ella. Gran professional, però sobretot, gran persona. Gràcies Marta!

ANGIE, metgessa

Fa 2 anys i després de 3 anys de tractament d’un càncer de colon vaig anar a la Clínica de la Marta.Tenia incontinència fecal que em feia molt difícil el meu dia a dia personal i social. Al cap d’un any i amb tractaments de corrents ,gimnàstica hipopressiva i 9 mesos de nutrició i recuperació de la microbiota intestinal amb probiòtics…he aconseguit un control total de la situació tant psicològicament com materialment .En una escala de 10 estic a un 8 ,desgraciadament no he pogut arribar a un 10…hi ha seqüeles que no es poden curar. Recomano el tractament de reeducació que he rebut a la Clínica de la Marta, i tenir paciència i perseverança. Assumint també que potser hi ha coses que no tenen remei. Gràcies a la Marta i a la Geno ara puc tenir una vida normal.

JORDI, economista

Juli Garreta 1, 1er C, GIRONA

w

T 615 174 542

}

De dilluns a divendres a HORES CONVINGUDES