Jordi Bonastre

Psicòleg i Especialista en Medicina Xinesa, amb especialització en Ginecologia i Salut de la Dona, Fitoteràpia Xinesa i Nutrició per la salut de la Dona: Nutrigenòmica – Fisiogenòmica Nutrició Complementària en en Ginecologia i Obstetrícia de Itziar González de Arribas. Medicina Xinesa i Nutrició aplicada a totes les etapes vitals de la dona: Fertilitat i Embaràs, Part , Suport a l’Alletament i recuperació al Post-part, disfuncions del Cicle Menstrual i disfuncions Hormonals, trastorns i adaptació al Climateri i la Menopausa, disfuncions Ginecològiques. Format en Shiatsu, Txi Qong, Tai- Chi i Tècniques de Meditació Tao.
Especialitzat en Biodinàmica Craneosacral (AETBC). Especialitzat en Teràpia Pre i Perinatal pel Castellino Training (USA). Especialitzat en Teràpia de Moviments Rítmics i Integració Neurosensoriomotriu (Integració Reflexes Primaris: MNRI® Masgutova, BMRT® Bloomberg). Especialitzat en Psicologia Formativa Integració Somato Energètica de S. Keleman.

Juntament amb Marta Jiménez tots dos dirigim el Centre Baobab (www.elbaobab.cat), i treballem junts en els camps de la Teràpia Pre i Perinatal, Desenvolupament Psicomotriu, Trastorns d’Aprenentatge i Vincles saludables.