Tronc propioceptiu

(Mètode 5P Logsurf)

Fa anys que utilitzem el Tronc Propioceptiu a la nostra Clínica per a la majoria de tractaments de reeducació pelviperineal.

El «Mètode 5P Logsurf»* o del Tronc Propioceptiu, va ser ideat per la llevadora i sexòloga francesa Chantal Fabre-Clergue, amb qui vaig poder formar-me en els primers cursos que oferia a Madrid fa uns anys, i que s’ha convertit en una part fonamental en tots els tractaments de sòl pelvià.

La pràctica del Tronc és relativament senzilla, però és important que no sigui de manera autodidàctica. Per obtenir resultats, la utilització del tronc ha de ser precisa, i per això és necessari que sigui sempre sota la supervisió d’una professional formada en el mètode 5P.

El Tronc Propioceptiu és una de les eines més eficaces i completes per a la recuperació, tonificació i millora la musculatura del teu sòl pelvià i de la faixa abdominal, així com per la reeducació de la postura, la respiració, i la salut corporal en general.

Beneficis de la pràctica de tronc

  • Corregeix l’eix postural, reequilibra les tensions musculars, normalitza el to diafragmàtic i el to postural per a una bona gestió de pressions
  • Tonifica el sòl pelvià profund i la faixa abdominal que s’ocupen d’amortir les pressions i del sosteniment visceral evitant incontinència i prolapse.
  • Reeduca la respiració i ens ajuda a utilitzar-la per potenciar encara més l’acció del conjunt abdominopelvià, amb eines com el Winner Flow, bandes elàstiques, etc.

Per tonificar la faixa abdominal i el sòl pelvià d’una manera lúdica i creativa, ja no et pots limitar als exercicis de Kegel o als hipopressius tradicionals, has d’aprendre a practicar amb el tronc propioceptiu.

A la nostra Clínica t’oferim la possibilitat de venir a classes grupals setmanals de Tronc Propioceptiu, o sessions d’entrenament individuals
personalitzades