Atenció a la diversitat

A la nostra Clínica ens hem format per atendre les disfuncions del sòl pelvià de qualsevol persona que ho necessiti. Això inclou persones de tot  gènere, com aquelles que sovint queden fora del sistema de salut perquè no se senten ben ateses, jutjades o qüestionades en la seva realitat.

Sense voler s’assumeix l’heteronormativitat. A la nostra clínica fa molt que compartim informació, oferim seminaris web i directes a diferents col·lectius i professionals, per donar suport, informar i donar visibilitat a les necessitats del col·lectiu LGTBIQA+*

Estem especialitzats en l’atenció de les disfuncions del sòl pelvià a les persones amb altres identitats de gènere, no perquè tinguin un sòl pelvià diferent, sinó perquè volem fer-los arribar la nostra benvinguda, respecte i sensibilitat per atendre-les sense judici i de la manera més oberta i natural, com ho fem amb qualsevol altre pacient de la nostra clínica.

Perquè una atenció especial a les persones LGTBIQA+*?

  • Per donar visibilitat, sensibilitzar a la societat i als professionals
  • Per a orientar i informar el col·lectiu
  • Perquè el seu sòl pelvià NO és diferent, però el context actual encara els fa un col·lectiu vulnerable, sovint amb males experiències prèvies en el sistema de salut.

QUINES DISFUNCIONS ATENEM?

  • Fisiosexologia per a persones trans i homosexuals o qualsevol altra identitat
  • Fisioteràpia en la cirurgia de transició/reassignació de gènere en persones Trans
  • Fisioteràpia pelviperineal en el col·lectiu LGTBIQA+*

 

Coneix més sobre l’atenció especialitzada en fisioteràpia pelviperineal que oferim a la nostra clínica: