Tallers i activitats

Hi ha molts temes relatius al sòl pelvià sobre els que volem compartir amb tu més profundament. Amb aquesta intenció, t’oferim xerrades i tallers intensius del sòl pelvià i la salut pelviperineal que t’ajudaran a conèixer, comprendre i prevenir possibles trastorns i aprendre a tenir cura de la salut pelviperineal i global.

Tallers intensius monogràfics

Taller obert de sòl pelvià femení mensual

Parlem de sòl pelvià. Vine amb les teves amigues

Classes i activitats per l'embaràs, la maternitat i la criança saludable

Mindfulness per a la vida, per a la dona

TALLERS INTENSIUS/MONOGRÀFICS

Hi ha molts temes realtius al sòl pelvià sobre els que volem compartir amb tu més profundament. Amb aquesta intenció, t’oferim xerrades i tallers intensius del sòl pelvià i la salut pelviperineal que t’ajudaran a conèixer, comprendre i prevenir possibles trastorns i aprendre a tenir cura de la salut pelviperineal i global.

Mira la teva agenda! Proposa’ns temes que t’interessin!

Tallers que t’oferim:

  • Restrenyiment: què vol dir i com el puc evitar o resoldre?
  • Sòl pelvià masculí: els homes també en pateixen disfuncions
  • Abdominals clàssics o Abdominals Hipopressius? Per què?
  • Boles Xines… i altres joguines! Taller per conèixer materials i estris entorn del sòl pelvià, i saber-los utilitzar adequadament!
  • Cicle Menstrual entendre’l i gaudir-ne
  • Nutricio i Ginecologia: la salut de la dona segons la seva alimentació

TALLER OBERT DE SÒL PELVIÀ FEMENÍ MENSUAL

Forma part de la teva reeducació individual i és obert també a qualsevol dona interessada, cada mes t’oferim tallers de 3 hores de durada, un dissabte al matí.

Et proposem 3 TALLERS BÀSICS DE SÒL PELVIÀ:
1. Hàbits Saludables
2. Tonificació Faixa Abdominopelviana
3. Tronc propioceptiu avançat 

Aquests tallers són sessions en grups reduïts de 3 hores de durada, orientats a donar les informacions teòriques i pràctiques necessàries per a tenir cura del sòl pelvià, que qualsevol dona hauria de saber per a la seva salut pelviana i femenina:

TALLER 1: sentir, comprendre i conèixer com tenir cura del sòl pelvià en la vida diària, presa de consciència i treball pràctic inicial.

TALLER 2: com funciona i com puc mantenir en bona forma la faixa abdominopeviana, el perineu, la postura i el control esfinterià. Un taller eminentment pràctic per aclarir definitivament la pràctica abdominal, sense contraindicacions i amb resultats palpables.

TALLER 3: per totes les dones i homes que ja heu iniciat i integrat la pràctica inicial de tronc. Aquest és un taller per a aprofundir en la pràctica de la part SURF del tronc propioceptiu i conèixer nous exercicis potenciant a sobre i fora del tronc de manera eficaç la faixa abdominopelviana i integrar-ho a la vida diària. Perfeccionarem la respiració i introduirem la pràctica amb el WINNER FLOW per potenciar encara més el treball abdominal i del sòl pelvià profund. Resoldrem dubtes i compartirem inquietuds o necessitats que us hagin sorgit en la pràctica que ja estàs fent a casa, per avançar i gaudir de millorar la vostra salut pelviperineal de manera global i integradora!

Una manera molt més dinàmica, amena i efectiva d’aprendre els bons hàbits i els exercicis fonamentals, practicar i assegurar-nos que hem integrat bé la pràctica, i al mateix temps una opció més econòmica, ja que no utilitzes temps de les sessions individuals.

Si no disposes de temps per a venir a classes o a tractament individual, acabes de parir (els nadons són benvinguts), estàs embarassada, comences a tenir símptomes de sòl pelvià o senzillament vols saber més, aquest és un molt bon punt de partida!

Cal inscripció prèvia. Clica aquí i omple el formulari per reserva la teva plaça.  

PARLEM DEL SÒL PELVIÀ: Vine amb les teves amigues!

Sou un grup d’amigues i teniu ganes de compartir i conèixer sobre el sòl pelvià?
Et fem la xerrada a mida per a vosaltres i els vostres interessos!

Un regal per a cuidar-vos i créixer com a dones mínim 6 persones.

CLASSES i ACTIVITATS ENTORN L’EMBARÀS, LA MATERNITAT I LA CRIANÇA SALUDABLE:

· Preparació al Part

· Recuperació Postpart

· Grup de Criança

· Tallers per a Mares i Pares de Criança i Vincles Saludables

· Assessorament a l’alletament Matern

· Teràpia Pre i Perinatal, Osteopatia pediàtrica – Biodinàmica Craneosacral

www.elbaobab.cat

MINDFULNESS PER A LA VIDA DIARIA

Segurament has sentit ja a parlar del Mindfulness i has vist o llegit que es relaciona amb la meditació, la relaxació i el benestar. ¿Però ja saps què és i com pot ajudar-te?

La pràctica del Minfulness pot millorar la qualitat de la teva vida en moments especialment importants com en la fase de concepció d’un fill, l’embaràs o el postpart, però també si has de fer autèntics malabars per equilibrar la vida de família, feina, parella, entorn social i vida personal, que sovint provoquen estats de desconnexió i ansietat.⁠

És un curs que impartirà la Cristina Bubé (Programa MBLC oficial de la Mindfulness Association de UK) en el que aprendràs tècniques que, a través de meditacions i exercicis conscients de moviment i ioga, t’ajudaran a viure una vida més enfocada al moment present, amb menys estrés i ansietat, i treballaràs alhora la cura i l’estima de tu mateixa.⁠

INICI CURS: Dijous 3 de Desembre 2020

HORARIS: 8 sessions d’Octubre i Novembre de 18:30 a 20:30 h i un dia de pràctiques en silenci

Preu: 350€

Llegeix informció detallada del curs aquí

Inscriu-te aquí

Juli Garreta 1, 1er C, GIRONA

w

T 615 174 542

}

De dilluns a divendres a HORES CONVINGUDES