Tallers i activitats

Hi ha molts temes relatius al sòl pelvià sobre els que volem compartir amb tu més profundament. Amb aquesta intenció, t’oferim xerrades i tallers intensius del sòl pelvià i la salut pelviperineal que t’ajudaran a conèixer, comprendre i prevenir possibles trastorns i aprendre a tenir cura de la salut pelviperineal i global.

Tallers intensius monogràfics

Taller obert de sòl pelvià femení mensual

Parlem de sòl pelvià. Vine amb les teves amigues

Classes i activitats per l'embaràs, la maternitat i la criança saludable

Mindfulness per a la vida, per a la dona

TALLERS INTENSIUS/MONOGRÀFICS

Hi ha molts temes realtius al sòl pelvià sobre els que volem compartir amb tu més profundament. Amb aquesta intenció, t’oferim xerrades i tallers intensius del sòl pelvià i la salut pelviperineal que t’ajudaran a conèixer, comprendre i prevenir possibles trastorns i aprendre a tenir cura de la salut pelviperineal i global.

Mira la teva agenda! Proposa’ns temes que t’interessin!

Tallers que t’oferim:

  • Restrenyiment: què vol dir i com el puc evitar o resoldre?
  • Sòl pelvià masculí: els homes també en pateixen disfuncions
  • Abdominals clàssics o Abdominals Hipopressius? Per què?
  • Boles Xines… i altres joguines! Taller per conèixer materials i estris entorn del sòl pelvià, i saber-los utilitzar adequadament!
  • Cicle Menstrual entendre’l i gaudir-ne
  • Nutricio i Ginecologia: la salut de la dona segons la seva alimentació

TALLER OBERT DE SÒL PELVIÀ FEMENÍ MENSUAL

Forma part de la teva reeducació individual i és obert també a qualsevol dona interessada, cada mes t’oferim tallers de 3 hores de durada, un dissabte al matí.

Et proposem 3 TALLERS BÀSICS DE SÒL PELVIÀ:
1. Hàbits Saludables
2. Tonificació Faixa Abdominopelviana
3. Tronc propioceptiu avançat 

Aquests tallers són sessions en grups reduïts de 3 hores de durada, orientats a donar les informacions teòriques i pràctiques necessàries per a tenir cura del sòl pelvià, que qualsevol dona hauria de saber per a la seva salut pelviana i femenina:

TALLER 1: sentir, comprendre i conèixer com tenir cura del sòl pelvià en la vida diària, presa de consciència i treball pràctic inicial.

TALLER 2: amb la pràctica del tronc, aprendràs com funciona i com pots mantenir en bona forma la faixa abdominopeviana, el perineu, la postura i el control esfinterià. Un taller eminentment pràctic per aclarir definitivament la pràctica abdominal, sense contraindicacions i amb resultats palpables. 

TALLER 3: per totes les dones i homes que ja heu iniciat i integrat la pràctica inicial de tronc. Aquest és un taller per a aprofundir en la pràctica de la part SURF del tronc propioceptiu i conèixer nous exercicis potenciant a sobre i fora del tronc de manera eficaç la faixa abdominopelviana i integrar-ho a la vida diària. Perfeccionarem la respiració i introduirem la pràctica amb el WINNER FLOW per potenciar encara més el treball abdominal i del sòl pelvià profund. Resoldrem dubtes i compartirem inquietuds o necessitats que us hagin sorgit en la pràctica que ja estàs fent a casa, per avançar i gaudir de millorar la vostra salut pelviperineal de manera global i integradora!

Una manera molt més dinàmica, amena i efectiva d’aprendre els bons hàbits i els exercicis fonamentals, practicar i assegurar-nos que hem integrat bé la pràctica, i al mateix temps una opció més econòmica, ja que no utilitzes temps de les sessions individuals.

Si no disposes de temps per a venir a classes o a tractament individual, acabes de parir (els nadons són benvinguts), estàs embarassada, comences a tenir símptomes de sòl pelvià o senzillament vols saber més, aquest és un molt bon punt de partida!

Actualment els tallers es realitzen a través de la plataforma Zoom. Cal inscripció prèvia. Un cop confirmada la inscripció, rebràs per mail l’enllaç amb els detalls pràctics per accedir-hi. Contacta amb nosaltres o Subscriu-te aquí a la nostra newsletter per conèixer dates dels tallers i reservar la teva plaça.  

PARLEM DEL SÒL PELVIÀ: Vine amb les teves amigues!

Sou un grup d’amigues i teniu ganes de compartir i conèixer sobre el sòl pelvià?
Et fem la xerrada a mida per a vosaltres i els vostres interessos!

Un regal per a cuidar-vos i créixer com a dones mínim 6 persones.

CLASSES i ACTIVITATS ENTORN L’EMBARÀS, LA MATERNITAT I LA CRIANÇA SALUDABLE:

· Preparació al Part

· Recuperació Postpart

· Grup de Criança

· Tallers per a Mares i Pares de Criança i Vincles Saludables

· Assessorament a l’alletament Matern

· Teràpia Pre i Perinatal, Osteopatia pediàtrica – Biodinàmica Craneosacral

www.elbaobab.cat

MINDFULNESS PER A LA VIDA DIARIA

Segurament has sentit ja a parlar del Mindfulness i has vist o llegit que es relaciona amb la meditació, la relaxació i el benestar. ¿Però ja saps què és i com pot ajudar-te?

Mindfulness per aplicar en el teu dia a dia a nivell personal, familiar i professional
Aprendre a parar i a viure en el moment present, amb calma i amb una millor comprensió i acceptació del què passa internament i externament, autoregulant les emocions i l’atenció conscient. Programa de la Mindfulness Association UK

INICI CURS: Dijous 28 de Gener de 2021. 8 setmanes.

HORARIS: de 19 a 21 h i un matí de pràctiques en silenci

MODALITAT: presencial i online a través de la plataforma Zoom.8 sessions de 2h de durada + 1 matí de pràctiques en silenci.

  • Manual estructurat setmana a setmana.
  • Meditacions gravades.
  • Seguiment tutoritzat durant tot el curs.
  • Certificat de final del curs.

Preu: 350€

Inscriu-te aquí

Juli Garreta 1, 1er C, GIRONA

w

T 615 174 542

}

De dilluns a divendres a HORES CONVINGUDES