Home

Sents sovint una necessitat imperiosa i urgent d’orinar? Perds orina involuntàriament quan fas esforços físics o en forma de degoteig constant després d’una cirurgia de pròstata? Tens dificultat per aconseguir o mantenir l’erecció? T’han diagnosticat una prostatitis? Has patit una intervenció per càncer de còlon? Pateixes d’incontinència fecal o de gasos, dolor anal, hemorroides, restrenyiment, fissures o fístules?

Els factors que poden provocar una disfunció del sol pelvià masculí són variats i diferents dels femenins. Les intervencions de pròstata, la cirurgia de colon o procediments com l’ostomia poden deixar seqüeles diverses, però són susceptibles de millora amb reeducació individualitzada eficaç i la supervisió d’un professional especialitzat.

Després de parlar amb tu, i orientar-nos amb el teu motiu de consulta, et proposarem una primera visita individual de durada més llarga.

Amb la visita farem una valoració extensa del teu cas que inclourà:

-L’elaboració de la història clínica: en la qual estarem atents a tots els teus antecedents, i si cal, contactarem amb l’especialista o metge de referència.

-L’exploració funcional: que inclourà una valoració Postural Global, Diafragmàtica, de la faixa Abdominal i de l’Abdomen (visceral). Aquesta valoració es completa amb una exploració externa i interna anorectal i perineal, per precisar les necessitats individuals de reeducació i el grau de lesió, to i control muscular, control propioceptiu, sensibilitat, cicatrius, etc. Tota exploració es fa sempre respectant l’esfera íntima de la persona i al mateix temps assegurant la màxima professionalitat en l’abordatge del seu diagnòstic.

La proposta de reeducació pot incloure:

  • Sessions individuals per tractar allò específic per al teu cas
  • Formacions grupals per reeducar hàbits i saber tenir cura del sòl pelvià a la vida diària
  • Sessions grupals o entrenaments personals de tonificació, reeducació postural i propioceptiva de la faixa abdominopelviana
  • Derivació a altres professionals de l’equip o col·laboradors de la Clínica per a completar el teu tractament
  • Classes regulars de manteniment
  • Seguiment individual durant un període d’entre 6 mesos i 1 any, per assegurar-nos de la correcta evolució.
Conèixer Teràpies