Dona

Gaudir de salut pelviperineal com a dona, et permetrà gaudir de tu mateixa en qualsevol etapa del teu cicle vital.

L’embaràs, el part, la menopausa o les cirurgies poden provocar disfuncions del sòl pelvià que poden afectar la teva qualitat de vida.
La fisioteràpia pelviperineal és l’especialiat que tracta aquestes problemàtiques i t’ofereix un ampli ventall de possibilitats terapèutiques, tècniques i tractaments per reeducar i resoldre la teva disfunció, i acompanyar-te en aquest procés de retrobar-te amb la teva salut pelviana.

Inicialment conversarem per conèixer la teva demanda, et demanaré algunes informacions que m’ajudaran a orientar-me pel teu cas, i així optimitzarem el temps de la teva 1a visita individual quan acudeixis a la clínica.

La primera visita se centrarà en l’elaboració de la història clínica i l’exploració fisioterapèutica funcional.

L’exploració funcional és una part molt important per assolir un bon diagnòstic. Consisteix a realitzar una exploració Postural, Abdomino-Diafragmàtica, Respiratòria, Nutricional, valoració Visceral i de l’Abdomen. Em cuidaré d’explicar-te i orientar-te durant tota la valoració perquè entenguis la relació amb la disfunció pelviperineal.

També serà necessari fer una exploració intracavitària (un tacte vaginal i un tacte rectal) per completar la informació necessària i proposar-te un tractament. Sens dubte, ets tu, qui decideix el moment idoni per a aquesta exploració, i és en aquest respecte, i en el meu agraïment per donar-me permís a explorar-te, on ja comença la reparació d’allò que hagi pogut succeir en l’íntim espai pelviperineal.

La proposta de reeducació pot incloure:

  • Sessions individuals per tractar el punt específic per al teu cas.
  • Formacions grupals per reeducar hàbits i saber tenir cura del sòl pelvià a la vida diària.
  • Sessions grupals o entrenaments personals de tonificació, reeducació postural i propioceptiva de la faixa abdominopelviana.
  • Derivació a altres professionals de l’equip o col·laboradors de la Clínica per a completar el teu tractament.
  • Classes regulars de manteniment.
  • Seguiment individual durant un període d’entre 6 mesos i 1 any, per assegurar-nos de la correcta evolució.
Conèixer Teràpies