Esther Cortés Clínica Sol pelvià Marta Jiménez

Esther Cortés

Fisioterapeuta Col·legiada núm. 6437. Els primers 12 anys de la meva vida laboral els realitzo dins de l’àmbit de la fisioteràpia geriàtrica, a sociosanitaris, residències geriàtriques  i rehabilitació domiciliària. Un període enriquidor tant professional com personal.

Finalitzada aquesta etapa m’endinso en un procés personal d’empoderament i contínua formació, que em porta, l’any 2018, a formar-me en fisioteràpia uroginecològica realitzant diferents cursos en aquest àmbit:  Fisioteràpia Uroginecològia, Avaluació i tractament de la diàstasi recti, Mètode 5P, Activitat física i exercici terapèutic en la dona embarassada, Aplicació de la nutrició en el tractament de les disfuncions de sòl pelvià, Fisioteràpia aplicada a la sexologia, Gimnàstica Abdominal Hipopressiva (Marcel Caufriez), entre d’altres.

Al 2021 finalitzo el “Màster en fisioteràpia de sòl pelvià: Dona, Home i Infant” de la Universitat de San Jorge (Zaragoza) a on adquireixo l’especialització  com a fisioterapeuta uroginecològica.

Crec que la meva és una de les professions més agraïdes. Ajudo, acompanyo i faig difusió de la salut. Tres coses que m’omplen i em fan sentir que em trobo en el camí on vull estar, i ara, en el lloc on vull estar. Formar part de l’equip professional de la Clínica Marta Jiménez em permet treballar des de la visió global i integral de la persona que, per a mi, és clau en l’èxit dels tractaments.