Dr. Guillem Picart

Llicenciat en Medicina l’any 2009 i especialitzat en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu el 2015.

Professor associat al departament de Ciències Mèdiques de la Facultat de Medicina de l’UdG, principalment en l’àmbit de l’anatomia.

Especial interès i dedicació en coloproctologia, incontinència i sòl pelvià.

Col·laborador en diversos cursos d’anatomia quirúrgica i aplicada al sòl pèlvià mentre estudiava.

Durant la residència ja tenia clara la meva dedicació a la proctologia i la incontinència, per la qual cosa vaig realitzar algun curs monogràfic especialment de proves d’imatge, on realitzava ecografies endoanals principalment en pacients amb fístules anals i incontinència.

Amb l’arribada a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa (HOCG) em vaig integrar a la Unitat de Coloproctologia on teníem especial dedicació per la incontinència i on vaig començar a realitzar Manometries d’Alta Resolució anorectals; tant per incontinència, com per restrenyiment / defecació obstructiva, dolor pèlvic anal crònic, … A dia d’avui n’he realitzat més de 200. El fet d’indicar, realitzar, interpretar i fer seguiment en aquests casos dona l’oportunitat de fer un tractament més dirigit i consistent amb la pacient.

Aquesta aproximació per parts i desde diversos nivells a les patologies i trastorns del sòl pèlvic m’han permès enfocar des de diverses bandes la coloproctologia.

A la Clínica Marta Jiménez tinc l’oportunitat de poder enfocar de forma molt integral gran part dels problemes coloproctològics que es poden beneficiar de tractaments inicialment no quirúrgics.