Marta Jiménez

Fisioterapeuta Col·legiada núm. 924, amb més de 27 anys d’experiència professional i docent. Responsable de Fisioteràpia de la Unitat de Sòl Pelvià del Parc Hospitalari Martí Julià (Sta. Caterina), des de la seva creació l’any 2003. Especialitzada en Reeducació en Ginecologia, Urologia, Reeducació Anorectal i Coloproctològica, Fisioteràpia Obstètrica i Naixement fisiològic, Fisiosexologia i Uropediatria.
Especialitzada en Reeducació Postural Global (R.P.G.) per la Université de Thérapie Manuelle de St. Mont (França). Especialitzada en Neuromiostàtica Visceral (UAB), Gimnàstica Abdominal Hipopressiva (Marcel Caufriez), Mètode B. de Gasquet de Reeducació Abdomino Perineal (APOR), Formació Blandine-Calais de Perineu i Anatomia pel Moviment, entre altres formacions globals i afins al camp del sòl pelvià femení i masculí. Certificat de Formació en Sistema Heartmath de Coherència Cardíaca i Psicofisiològica per l’IECP – Heartmath Institute.

Especialitzada en Biodinàmica Craneosacral (AETBC) i en Teràpia Pre i Perinatal pel Castellino Training (USA). Especialitzada en Teràpia de Moviments Rítmics i Integració Neurosensoriomotriu (Integració Reflexes Primaris: MNRI® Masgutova, BMRT® Bloomberg). Especialitzada en Psicologia Formativa Integració Somato Energètica de S. Keleman.

Formada en diverses tècniques globals i teràpies complementàries (Sofrologia aplicada a la preparació al part, Reflexoteràpia Podal, Flors de Bach, Shiatsu,..) entre d’altres formacions sempre des de la visió global i integradora de la persona i de la salut.

Juntament amb Jordi Bonastre dirigim el Centre Baobab (www.elbaobab.cat), on treballem junts en els camps de la Teràpia Pre i Perinatal, Desenvolupament Psicomotriu, Trastorns d’Aprenentatge i Vincles saludables.