Després de 3 intents molt dolorosos i difícils d’inseminació artificial, vaig fer 2 sessions exprés de fisioterapia amb la Marta. Em va tractar amb una professionalitat i delicadesa extrema i em va explicar amb tot detall perquè eren dificultoses en el meu cas. La 4a i última inseminació va ser totalment diferent; els metges van haver d’utilitzar instrumentació perquè la meva condició física era la mateixa però el dolor, la rapidesa i l’estrés que va patir el meu cos va ser mínim. Res a veure amb les altres vegades! Vull agrair de tot cor a la Marta que em fes un forat a la seva agenda ja que ara estic tranquil·la i m’he pogut reconciliar amb el tractament i amb el meu úter. Moltíssimes gràcies Marta!
MARIA, enginyera

Operat d’un tumor al recte i aconsellat per un amic que havia passat per lo mateix, vaig decidir doncs de posar-me en contacte amb la Marta, i no em vaig equivocar.

La Marta t’entén i t’atén, en tot moment sap el que ha de fer amb tu i t’aconsella sobre el que realment et pot anar bé. No tinc paraules per agrair lo bé que m’ha anat i lo content que n’estic.
Una forta abraçada.

LLUÍS, administratiu

La Clínica de la Marta va ser un regal de Reis, literalment.
Em van passar el seu contacte al gener del 2019 . Jo portava mesos amb dolor molt agut per una fisura anal . Era el tercer cop en 14 anys que em pasava però ara el dolor era molt incapacitant. Vaig haver d’agafar la baixa per què m’era impossible conduir ni mantenir la mateixa
posició gaire estona.
Porto quasi un any fent rehabilitatció i la fisura està tancada segons el cirurgià però la pell encara està molt dèbil i per això continuo fent sessions . A cada sessió aprenc alguna cosa i em faig conscient que la última responsable de que aquesta fisura es tanqui sóc jo i que per això cal que canvii habits i aprengui a cuidar-me , tant sols una mica.
Li estic molt agraida a la Marta per fer-me un forat a la seva agenda de seguida que la vaig trucar, va ser veure la llum i entendre que aguantar el dolor no serveis de res.
Em va impactar la seva professionalitat, la seva passió, disponivilitat i capacitat de treball . La gràcia que té fer-te sentir còmode des del primer moment, les seves recomancions , lo fàcil que ho fa tot . L’espai és preciós i molt agradable i els preus són molt i molt correctes.
Felicitats pel projecte !

JUDITH

Em van fer una esfinteroplàstia i tancament de fístules deu mesos després d’haver tingut el meu primer fill. Per sort hi va a ver un canvi molt important en la meva vida després d’aquesta operació, tot i així , els resultats no arribaven a les expectatives que m’havia marcat. Va ser llavors quan el cirurgià em va recomanar la Marta.

Hi vaig anar pensant trobar-me un centre de rehabilitació “clàssica” amb equips, que hi va ser, però hi vaig trobar molt més, un tractament integral en tots els sentits de la paraula, i una persona que et dóna la suficient confiança per preguntar-li qualsevol dubte per tabú que a tu et sembli.

Encara que no sempre hi ha solucions per a tot, et dóna recursos per mitigar els problemes amb què et pots trobar en el dia a dia, i el més important, et fa ser conscient que la clau de la rehabilitació és un mateix, i per tant cal treballar i guanyar-s’ho per obtenir resultats.

En resum, la meva qualitat de vida ha millorat substancialment des que vaig a aquest centre.

 

EVA

Fa 2 anys i després de 3 anys de tractament d’un càncer de colon vaig anar a la Clínica de la Marta.Tenia incontinència fecal que em feia molt difícil el meu dia a dia personal i social. Al cap d’un any i amb tractaments de corrents ,gimnàstica hipopressiva i 9 mesos de nutrició i recuperació de la microbiota intestinal amb probiòtics…he aconseguit un control total de la situació tant psicològicament com materialment .En una escala de 10 estic a un 8 ,desgraciadament no he pogut arribar a un 10…hi ha seqüeles que no es poden curar. Recomano el tractament de reeducació que he rebut a la Clínica de la Marta, i tenir paciència i perseverança. Assumint també que potser hi ha coses que no tenen remei. Gràcies a la Marta i a la Geno ara puc tenir una vida normal.

JORDI, economista

Vaig arribar a Baobab dos anys desprès de la meva segona cesària. Amb els embarassos de la meva filla (4,290kg) i el meu fill (3,800kg) la faixa abdominal i el sòl pèlvic van quedar afectats. Tenia una diàstasi (trencament de la línia dels músculs abdominals) a la zona del melic on m’hi cabia gairebé tota la mà horitzontal i començava a notar incontinència. Havia fet gimnàs post-part, pilates, i hores i hores d’hipopressius però semblava que res no funcionava…

Fins que una amiga em va parlar de la Marta i vaig arribar a Baobab. Estem treballat, juntes, sempre amb un gran respecte pel meu cos. M’ha ensenyat a fer hipopressius a consciència, a notar la meva postura i els meus músculs, conèixer el meu cos, a relaxar el diafragma, i enfortir correctament el sòl pèlvic i l’abdominal. I mica en mica la diàstasi s’està tancant!! He pogut comprovar que mai és tard per conèixer el cos i millorar el to d’aquestes zones.

Estic encantada de conèixer-la, tant les sessions individuals com els tallers m’estan essent de gran ajuda, i ara és la primera de la llista a recomanar a totes les embarassades que tinc a prop. És una excel·lent professional!

XÈNIA, mestra i Psicomotricista

Després de tres parts i anar a còrrer de forma intensa vaig acabar a la consulta amb la Marta. Estava malament físicament i com no, també emocionalment. El fet de tenir pèrdues va ser força dur. En el centre vaig trobar comprensió, activitats, tractaments i exercicis per posar en pràctica i començar a restablir el meu problema. El treball setmanal amb la Marta m’ajudava a estar cada cop més forta a nivell sol pelvià. Amb poques sessions i molta voluntat els resultats es van fer evidents. En tot moment tenia el seu recolzament si alguna cosa no m’anava bé, o tenia dubtes. A més en el centre també vaig conèixer en Jordi, que amb l’acupuntura i molta paciència va ajudar-me amb un munt de coses: digestiu, esquena,… Haig de donar-los les gràcies, doncs si ara estic com estic, és gràcies a ells.

ROSER, mestra

Des de molt jove arrossegava petits problemes de salut, sobretot de restrenyiment. Amb els anys i després de 2 embarassos, la cosa es va complicar molt més. M’ha costat molt trobar algú disposat a ajudar-me. Ara puc dir que gràcies a la Marta, he guanyat qualitat de vida. M’ha ensenyat que amb esforç i ganes les coses poden canviar. Una gran professional amb molta experiència, que m’ha ajudat amb tot el treball de rehabilitació de sol pelvià i amb molts consells i bones pautes diàries. Els cursos que vaig realitzar al Centre Baobab de sol pelvià m’han servit per coneixem millor i adquirir uns bons hàbits saludables amb el sol pelvià, beneficien a un mateix i a tots els que ens envolten. Moltíssimes gràcies per tot.

Anna, comptable