La Clínica de la Marta va ser un regal de Reis, literalment.
Em van passar el seu contacte al gener del 2019 . Jo portava mesos amb dolor molt agut per una fisura anal . Era el tercer cop en 14 anys que em pasava però ara el dolor era molt incapacitant. Vaig haver d’agafar la baixa per què m’era impossible conduir ni mantenir la mateixa
posició gaire estona.
Porto quasi un any fent rehabilitatció i la fisura està tancada segons el cirurgià però la pell encara està molt dèbil i per això continuo fent sessions . A cada sessió aprenc alguna cosa i em faig conscient que la última responsable de que aquesta fisura es tanqui sóc jo i que per això cal que canvii habits i aprengui a cuidar-me , tant sols una mica.
Li estic molt agraida a la Marta per fer-me un forat a la seva agenda de seguida que la vaig trucar, va ser veure la llum i entendre que aguantar el dolor no serveis de res.
Em va impactar la seva professionalitat, la seva passió, disponivilitat i capacitat de treball . La gràcia que té fer-te sentir còmode des del primer moment, les seves recomancions , lo fàcil que ho fa tot . L’espai és preciós i molt agradable i els preus són molt i molt correctes.
Felicitats pel projecte !