Vaig arribar a Baobab dos anys desprès de la meva segona cesària. Amb els embarassos de la meva filla (4,290kg) i el meu fill (3,800kg) la faixa abdominal i el sòl pèlvic van quedar afectats. Tenia una diàstasi (trencament de la línia dels músculs abdominals) a la zona del melic on m’hi cabia gairebé tota la mà horitzontal i començava a notar incontinència. Havia fet gimnàs post-part, pilates, i hores i hores d’hipopressius però semblava que res no funcionava…

Fins que una amiga em va parlar de la Marta i vaig arribar a Baobab. Estem treballat, juntes, sempre amb un gran respecte pel meu cos. M’ha ensenyat a fer hipopressius a consciència, a notar la meva postura i els meus músculs, conèixer el meu cos, a relaxar el diafragma, i enfortir correctament el sòl pèlvic i l’abdominal. I mica en mica la diàstasi s’està tancant!! He pogut comprovar que mai és tard per conèixer el cos i millorar el to d’aquestes zones.

Estic encantada de conèixer-la, tant les sessions individuals com els tallers m’estan essent de gran ajuda, i ara és la primera de la llista a recomanar a totes les embarassades que tinc a prop. És una excel·lent professional!