Esther Cortés

Fisioterapeuta Col·legiada núm. 6437. Els primers 12 anys de la meva vida laboral els realitzo dins de l’àmbit de la fisioteràpia geriàtrica, a sociosanitaris, residències geriàtriques  i rehabilitació domiciliària. Un període enriquidor tant professional com personal.

Finalitzada aquesta etapa m’endinso en un procés personal d’empoderament i contínua formació, que em porta, l’any 2018, a formar-me en fisioteràpia uroginecològica realitzant diferents cursos en aquest àmbit:  Fisioteràpia Uroginecològia, Avaluació i tractament de la diàstasi recti, Mètode 5P, Activitat física i exercici terapèutic en la dona embarassada, Aplicació de la nutrició en el tractament de les disfuncions de sòl pelvià, Fisioteràpia aplicada a la sexologia, Gimnàstica Abdominal Hipopressiva (Marcel Caufriez), entre d’altres.

Al 2021 finalitzo el “Màster en fisioteràpia de sòl pelvià: Dona, Home i Infant” de la Universitat de San Jorge (Zaragoza) a on adquireixo l’especialització  com a fisioterapeuta uroginecològica.

Crec que la meva és una de les professions més agraïdes. Ajudo, acompanyo i faig difusió de la salut. Tres coses que m’omplen i em fan sentir que em trobo en el camí on vull estar, i ara, en el lloc on vull estar. Formar part de l’equip professional de la Clínica Marta Jiménez em permet treballar des de la visió global i integral de la persona que, per a mi, és clau en l’èxit dels tractaments.