Yin Tao curatiu per a dones

Amb Montse Pujulà

Basat en pràctiques elementals de l’antic sistema Taoista, consisteix en senzilles i poderoses tècniques per despertar l’energia vital dels òrgans del cos, conduir-la a través dels sistemes energètics i els seus recursos interns i aconseguir reconnectar amb la nostra energia femenina.
El treball del Tao Curatiu realça la consciència de ser dona, sorprenent-nos en descobrir què ens aporta la connexió amb l’energia dels ovaris, l’úter, la vagina i els pits. Aquesta pràctica desenvolupa l’expressió de la nostra feminitat, al mateix temps que ens arrela amb la terra, energia nodridora, i ens connecta amb l’energia del cel, energia lluminosa, essent elles dues l’elixir de la creativitat.

Estàs interessada? Fes clic aquí

Montse Pujula

Nascuda a Barcelona però, mallorquina de cor, va deixar l’illa per recórrer un camí de transformació personal que la portaria a diversos països i cultures, i també a conèixer i treballar amb diferents mestres i professors de diferents tradicions. Va estar als EUA i a Mèxic , una llarga temporada a Xina, ha viscut en comunitat cinc anys i al costat del seu company, professor de Tai-chi i Gigong, han practicat junts, han tingut dos fills i un discórrer per la mateixa senda.

Va començar fent Ioga, Tai-chi amb Tew Bunnag, després meditació Zenamb el mestre Seung-Sang i Vipassana amb Dhiravamsa. L’any 1998 comença les pràctiques amb Juan Li, i va participar en el primer curs conjunt a Espanya de Juan Li i Renu Li. Des de llavors, ha seguit les pràctiques del Yin Tao, la línia del Tao curatiu per a dones, centrant tota la seva energia en aquest treball.

Organitza els cursos de Renu Li a Catalunya des de fa deu anys, i des de fa un temps imparteix cursos de Yin Tao a Barcelona, Girona, Bilbao, Sant Sebastian i Xile, entre altres llocs.

Des de fa 2 anys, forma part de l’equip de Baobab oferint aquest magnífic treball per a dones de qualsevol edat i en qualsevol etapa de la sev vida.