Insuflador Winner Flow

10,00 

El Winner Flow és un dispositiu que potencia l’acció muscular de la musculatura respiratòria.

Utilitzat en el Mètode Guillarme de reeducació abdomino-perineal i diafragmàtica, es basa en la regulació de la respiració per facilitar l’activació del múscul transvers de l’abdomen i de la musculatura profunda del sòl pelvià.

Una eina senzilla que potenciarà molt més la teva tonificació abdominal i del sòl pelvià profund, fent que augmentis molt més ràpidament els resultats en la teva pràctica abdominopelviana diària, amb el tronc propioceptiu, o en qualsevol cas de rehabilitació del sòl pelvià, en disfuncions com la incontinència urinària o anal, d’esforç o d’urgència, en restrenyiment o prolapse.

Es col·loca a la boca per bufar i actua com una vàlvula reguladora de la sortida d’aire per assegurar un flux espiratori homogeni.

  • Tonificaràs el teu sol pelvià i faixa abdominal profunda.
  • Complement perfecte per a l’entrenament de la musculatura abdominal i pelviperineal mitjançant el tronc de propiocepció del mètode 5P
  • Ideal durant l’embaràs per tonificar els músculs abdominals, així com durant el part i el postpart per a la reeducació i reprogramació del teu sòl pelvià