Amortidor vaginal

12,00 

L’amortidor vaginal Contrelle és un dispositiu senzill i eficaç, dissenyat per solucionar el problema de la incontinència d’esforç femenina.

Està fabricat amb material tou, fet de plàstic d’escuma modelada i la seva forma és semblant a un paraigua.

La forma i l’elasticitat de Contrelle Activgard fa que en doblegar-lo abans de la seva inserció, es desplega dins de la vagina. Això proporciona un suau suport que aixeca la bufeta lleugerament i corregeix l’angle del coll de la mateixa. Aquesta subjecció evita o redueix la pèrdua d’orina, fins i tot en cas d’esforç, i fa que l’impacte l’absorbeixi el dispositiu, cuidant que el teixit i la bufeta no es distenguin amb les activitats que provoquen hiperpressions.

Està pensat perquè el pacient pugui anar al bany amb normalitat. No cal treure-ho ja que no pressiona la uretra, sinó que subjecta el coll de la bufeta.

Està disponible en tres mides perquè puguis experimentar una mica fins trobar la mida adequada a tu. Aquest pack conté les tres mides ( Kit Test) perquè les provis i confirmis quina és la teva talla. Pots experimentar algunes molèsties inicials fins que no t’acostumis al producte.

No produeix indicis de canvi en els valors del pH ni en les dades bacteriològiques. No té risc d’infecció vaginal o urinària ni produeix irritació de les membranes mucoses.