S'estan mostrant 8 resultats

Sessió d’autoconeixement del teu sòl pelvià
connecta amb la teva essència

Sovint allò que ens fa dones és un espai completament desconegut per a nosaltres, que només toquem, mirem o patim quan ens posem un tampó, quan tenim la regla o si alguna cosa ens molesta.

Gaudeix de connectar amb la teva essència femenina des de l’inici (almenys des del cicle menstrual!) entenent que aquest coneixement intern el transmetrem, les unes a les altres, des del nostre úter, d’on creixen i es nodreixen totes les filles i fills que seguiran el nostre camí.

Regala’t una sessió d’autoconeixement, cicle menstrual i zona pelviperineal i descobreix aquesta part del cos que també forma part de tu.

Sessió d’autoconeixement i
cicle menstrual per a adolescents

Convida la teva filla adolescent a conèixer el seu sòl pelvià més enllà de l’anatomia, a entendre com funciona i així estimar-lo, estimar-se i gaudir-ne!

Sovint desconeixem què s’amaga sota els llavis vulvars, o com és i on és realment el clítoris, la uretra, la vagina, les glàndules d’Eskène, o com és el nostre cicle menstrual i com funciona cíclicament la nostra salut hormonal.

No dubtis a regalar aquesta sessió si tens filles adolescents i vols que coneguin plenament la seva anatomia, el seu cicle menstrual, recursos sans per la regla (copa menstrual, esponges menstruals, cicle lunar i registre dels cicles, etc.), tinguin una sexualitat sana, i la vols acompanyar a resoldre les qüestions que pugui tenir des d’un lloc saludable, professional, respectuós i conscient.

Sessió d’entrenament abdominopelvià

No tens temps d’acudir a les classes regulars de gimnàstica abdominal, però saps que hauries de tonificar-te?
Vols prevenir problemes de sòl pelvià i no saps quina és l’activitat física que et pot ser més eficaç i no et perjudiqui? Vols saber com utilitzar bé la faixa abdominal en les teves activitats diàries i esportives per no provocar trastorns com la incontinència urinària i els prolapses?

T’oferim una sessió individual d’entrenament personalitzat per aprendre a tonificar la faixa abdominopelviana de manera propioceptiva, senzilla i integrant-la a la vida diària, amb eines clares i eficaces pels teus abdominals i el teu sòl pelvià. Una sessió pràctica de la qual sortiràs amb una rutina diària que t’ajudarà a treballar sense perjudicar-lo.

Sessió de revisió de sòl pelvià

Descobreix com està el teu sòl pelvià de manera global i específica per assegurar la seva òptima salut i funcionament diari!!

En aquesta sessió t’oferim una avaluació funcional completa del sòl pelvià, abordant des de la musculatura fins als teixits i òrgans, sense deixar de banda aspectes com els hàbits, la postura, la respiració, la nutrició i tot allò que influeix en el seu correcte funcionament.

A la nostra clínica, et recomanem realitzar una revisió anual del teu sòl pelvià per prevenir possibles disfuncions i aprendre a cuidar-lo adequadament. Tot això es porta a terme amb respecte, escolta activa i permís explícit, juntament amb un tacte delicat i considerat.

Regala’t l’atenció que mereixes amb professionals especialitzats en el benestar del teu sòl pelvià!

Sessió de teràpia perinatal per al nadó i la família

L’ arribada dels nostres fills és un moment màgic i intens per a tots. Moltes experiències i emocions se sobreposen i necessiten calma i suport per poder-se integrar.

El bebè viu el seu viatge, que pot ser ben diferent del que nosaltres puguem imaginar. Inducció del part, cesària, anestèsia, intervencions mecàniques (fòrceps, ventosa, trencament de la bossa…), urgència, voltes de cordó, incubadora, separació. Són processos difícils de viure per a tota la família, però especialment pel nadó que té encara molt poca capacitat d’integració.

Aquesta sessió us dona l’oportunitat de reparar i integrar tot allò que va succeir al naixement, una oportunitat perquè el bebè pugui desplegar tot el seu impuls i reparar allò que potser no va poder completar. Una oportunitat als pares d’acompanyar-lo amb presència, sense urgència i oferint allò que potser us va mancar, potser va ser massa ràpid, potser no us esperàveu, o potser no va poder-se integrar …

Sessió prepart:
Com cuidar el sòl pelvià durant l’embaràs

Els canvis que es produeixen en el cos d’una embarassada durant tot el procés de gestació modifiquen la seva postura i el conjunt de músculs que conformen el seu sòl pelvià i faixa abdominal. ⁠ ⁠Un sòl pelvià debilitat pot provocar incontinència urinària, prolapses (descens de la bufeta, úter, recte), dolor pelvià a les relacions sexuals i/o incontinència anal. Alguns d’aquests problemes es poden prevenir realitzant exercicis de sòl pelvià, tonificant la faixa abdominal o prenent consciència i corregint la postura. ⁠ ⁠

Si estàs embarassada et proposem una sessió formativa i pràctica que t’ajudarà a tenir un embaràs i un part més fàcil i també a conèixer l’anatomia de la teva pelvis⁠, els canvis fisiològics que es produiran en el teu sol pelvià durant l’embaràs i el part,⁠ i eines i exercicis que et serviran per a prevenir aquest tipus de disfuncions.⁠

Sessió sòl pelvià entre amigues

Reuneix un grup de 4 amigues i compartirem una tarda que us sorprendrà.

Parlarem de sòl pelvià, sexualitat, tabús i coses prohibides. Aprendrem sobre el nostre cos i trencarem mites i barreres. I a més passarem una bona estona entre rialles i confidències.

En aquesta sessió us parlaré del sòl pelvià, el coneixereu més enllà de l’anatomia, entendreu com funciona i resoldré els vostres dubtes i aquelles qüestions que mai us heu atrevit a preguntar. Així el podreu estimar, estimar-vos i gaudir-ne!

Preu:

35€/pax (mín 3 pax)
30€/pax (a partir de 5 pax)

Valoració postpart de sòl pelvià

Acabes de parir? Regala’t una sessió personal, de valoració global postpart: postura, pelvis, abdominals, sòl pelvià, i tot allò que et pugui preocupar en el postpart immediat, oferint-te assessorament continuat en aquesta etapa on poden sorgir molts reptes i dubtes.

Tractarem precoçment qualsevol dolor o cicatriu que hagi pogut sorgir, valorarem la faixa abdominal i intervindrem per evitar la diàstasi (separació dels rectes abdominals), reequilibrarem la columna, la pelvis i el sacre per reequilibrar globalment la postura i afavorir el redreçament postural evitant dolors i fatiga, oferirem les primeres pautes pel sòl pelvià i la seva recuperació, cuidarem la nutrició i la fortalesa física, … Sense oblidar recolzar-te en les teves emocions, el vincle, la retrobada amb la parella, l’alletament i els dubtes en la criança… I tot allò que pugui ajudar-te a GAUDIR d’aquest moment únic.