Llicenciat en Medicina l’any 2009 i especialitzat en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu el 2015.

Professor associat al departament de Ciències Mèdiques de la Facultat de Medicina de l’UdG, principalment en l’àmbit de l’anatomia.

Especial interès i dedicació en coloproctologia, incontinència i sòl pelvià.

Doctora en Farmàcia per la Universitat de Barcelona.

Professora de la Facultat de Farmàcia (UB) en l’àmbit de la sanitat, i de la Facultat de Ciències (UdG) en l’àmbit de la microbiologia.

Màster en Medicina Homeopàtica per la Universitat de Barcelona-IL3.

Màster en Nutrició i Alimentació humana per la Universitat de Barcelona-IL3.

Esther Cortés Clínica Sol pelvià Marta Jiménez

Fisioterapeuta Col·legiada núm. 6437. Els primers 12 anys de la meva vida laboral els realitzo dins de l’àmbit de la fisioteràpia geriàtrica, a sociosanitaris, residències geriàtriques i rehabilitació domiciliària. Un període enriquidor tant professional com personal.
Finalitzada aquesta etapa m’endinso en un procés personal d’empoderament i contínua formació, que em porta, l’any 2018, a formar-me en fisioteràpia uroginecològica realitzant diferents cursos en aquest àmbit: Fisioteràpia Uroginecològia, Avaluació i tractament de la diàstasi recti, Mètode 5P, Activitat física i exercici terapèutic en la dona embarassada, Aplicació de la nutrició en el tractament de les disfuncions de sòl pelvià, Fisioteràpia aplicada a la sexologia, Gimnàstica Abdominal Hipopressiva (Marcel Caufriez), entre d’altres.
Al 2021 finalitzo el “Màster en fisioteràpia de sòl pelvià: Dona, Home i Infant” de la Universitat de San Jorge (Zaragoza) a on adquireixo l’especialització com a fisioterapeuta uroginecològica.
Crec que la meva és una de les professions més agraïdes. Ajudo, acompanyo i faig difusió de la salut. Tres coses que m’omplen i em fan sentir que em trobo en el camí on vull estar, i ara, en el lloc on vull estar. Formar part de l’equip professional de la Clínica Marta Jiménez em permet treballar des de la visió global i integral de la persona que, per a mi, és clau en l’èxit dels tractaments.

Especialista en Medicina Xinesa, amb especialització en Ginecologia i Salut de la Dona, Fitoteràpia Xinesa i Nutrició per la salut de la Dona: Nutrigenòmica – Fisiogenòmica Nutrició Complementària en en Ginecologia i Obstetrícia de Itziar González de Arribas. Medicina Xinesa i Nutrició aplicada a totes les etapes vitals de la dona: Fertilitat i Embaràs, Part , Suport a l’Alletament i recuperació al Post-part, disfuncions del Cicle Menstrual i disfuncions Hormonals, trastorns i adaptació al Climateri i la Menopausa, disfuncions Ginecològiques. Format en Shiatsu, Txi Qong, Tai- Chi i Tècniques de Meditació Tao.

Fisioterapeuta Col·legiada núm. 924, amb més de 27 anys d’experiència professional i docent. Responsable de Fisioteràpia de la Unitat de Sòl Pelvià del Parc Hospitalari Martí Julià (Sta. Caterina), des de la seva creació l’any 2003. Especialitzada en Reeducació en Ginecologia, Urologia, Reeducació Anorectal i Coloproctològica, Fisioteràpia Obstètrica i Naixement fisiològic, Fisiosexologia i Uropediatria.